Please select your page

MT-VVS ApS

MT-VVS ApS er et mindre VVS- og Kloakfirma, der har stor fokus på det gode håndværk og den gode service. Vi arbejder hele tiden på at give vores kunder en god og troværdig rådgivning og lægger vægt på at overholde aftalte tidsplaner.

MT-VVS ApS har mange års erfaring og udfører alt inden for VVS, blik og kloak – lige fra de mindre vedligeholdsopgaver til større renoveringer og nybyggerier. Vi er ofte underleverandør på større byggeprojekter, hvor vi blandt andet står for hele VVS- og kloakdelen. Vi har et godt kendskab til håndværkermarkedet og kan hjælpe vore kunder med at finde murer, tømrer, elektrikere eller andre håndværkere, såfremt det er relevant.

MT-VVS ApS blev etableret i 2008, hvor vi primært servicerede mindre private kunder. I dag er vores kundekreds langt mere bred og inkluderer blandt andre boligforeninger, offentlige institutioner, energiselskaber, vandværker og virksomheder. Vores kunder og opgaver er primært beliggende i Nordjylland, men vi har også enkelte opgaver uden for landsdelen.

MT-VVS ApS er autoriseret i såvel VVS som kloak og er medlem af TEKNIQ, der er den fjerdestørste organisation og den næststørste aktør i byggebranchen. Som medlem af TEKNIQ er vore kunder samtidig dækket ind af TEKNIQs Garantiordning.

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.


Glemt din adgangskode? |  Glemt dit brugernavn?

×